Sydäntietoisuuden vuosikurssi

Paluu luonnolliseen & Taianomaiseen elämään

Kotiinpaluu osa 1

 

 

Uusi Sydäntietoisuuden vuosikurssi alkaa syksyllä. Lähde mukaan taianomaiselle matkalle!

 

Hei kanssakulkijani,

teemme kaikki yhdessä matkaa täällä maaplaneetalla. Tällä hetkellä olemme jättämässä vanhentuneen ja toimimattoman mielitietoisuuden maailman taaksepäin. Samalla olemme astumassa rakkauden ja uuden tietoisuuden aikakauteen, joka on yhdeltä nimeltään Pyhän Hengen aikakausi.

Tämä uusi aikakausi tuo mukanaan monia asioita. Yksi niistä on se, että gurujen aika on ohi. Jokainen voi löytää totuuden omasta sisimmästään ja siksi haluan tässä selventää, että tällä kurssilla en tule gurua esittämään. Olen aivan tavallinen ihminen, kuten me kaikki. Minun tehtäväni on nyt kerätä kasaan yhteisö samanhenkisistä ihmisistä ja tarjota siten tukea tässä muutosprosessissa.

 

Sydäntietoisuudessa ihminen alkaa hiljalleen ohjautumaan mielipiteiden, uskomusten ja tunnereaktioiden sijaan sisältään kumpuavasta syvemmästä osastaan käsin. Tämä osa toimii mieltä kokonaisvaltaisemmin, tasapainoisemmin ja on rakkauden ohjauksessa. Siirtyminen mielitietoisuudesta sydäntietoisuuteen on luonnollinen osa tietoisuuden laajenemisen matkaa.

 

Meneillään oleva aikakausi, jossa vanha vaihtuu uuteen, on suurimmalle osalle ihmisistä suuren sisäisen muutoksen aikaa. Kenties se on sitä myös sinulle. Muutoksen aikaan sisältyy iloa ja rakkauden avautumista, mutta myös haasteita ja vaikeitakin hetkiä. Kurssi tarjoaa tukea ja voimaannuttavaa energiaa tässä tärkeässä ajanjaksossa.

 

Sydäntietoisuuden vuosikurssi pitää sisällään verkkopohjaisia luentoja, haastatteluja, erilaisia ohjattuja harjoituksia ja meditaatioita. Tärkeässä osassa ovat Jaakko Muhosen ohjaamat sydänmeditaatiot. Kurssin osana toimii Jaakon Sydäntietoisuus -kirja, jonka materiaalit saat kokonaisuudessaan käyttöösi. Kurssin teemat on jaettu selkeiksi omiksi kokonaisuuksiksi, jolloin itselle olennaisimmat aiheet ovat helposti löydettävissä.

 

Teemoja ovat:

  • Henkinen kasvu, sydäntietoisuus ja ykseys.
  • Hyvinvointi, ravinto, liikunta ja lepo
  • Mies ja nainen, parisuhde, vanhemmuus, arjen elämä ja ihmisyyden eri puolet.
  • Paluu luontoon, luontoyhteys ja omavaraisuus

 

Vuosikurssilla tapaat minun lisäkseni ison joukon hyvinvoinnin ja henkisen kasvun ohjaajia ja kouluttajia sekä omavaraisuuden ja luontoyhteyden tuntevia asiantuntijoita. Yhdessä teidän ja mukana olevien ohjaajien kanssa saamme varmasti rakennettua ikimuistoisen vuosikurssin.

 

Sydäntietoisuuden vuosikurssi on ensimmäinen osa Kotiinpaluu -opetussarjaa. Tämä opetussarja on Jaakko Muhosen kanssa yhteistyössä toteutettava vuosikurssikokonaisuus. Sarjan toinen osa on Ykseyden vuosikurssi, joka on jatkoa tälle Sydäntietoisuuden vuosikurssille.

Jaakko Muhosesta voit lukea lisää täältä:

Jaakko Muhonen

 

Allekirjoittaneesta voit lukea lisää täältä:

Samuli Perälä

 

Kurssilla tukenasi sinulla on lisäkseni tiimi, joka huolehtii sinusta ja turvallisesta matkasta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä kurssista, laitathan sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!- Samuli

 

Tässä vielä kommentteja viime vuoden kurssista:

"Lämpimät kiitokset vuosikurssista Samulille ja koko tiimille. On ollut kaikista käymistäni henkisen alan kursseista antoisin ja monipuolisin, olen saanut elämääni terveyteen liikuntaan ja henkiseen puoleeni uusia asioita, joita olen ottanut käytäntöön. Laittaisin sydämiä tähän, mutta en osaa tällä pöytäkoneella laittaa, mutta ne tulee sydämestäni. Kiitos, kiitos, kiitos. Kiitokset myös heimolle."

-Paula

 

"Suuri kiitos kurssista Samuli ❤️. Paljon olen käynyt henkisen kasvun kursseja mutta Samulin autenttisuus, kannustus ja asioiden sanoittaminen aivan omaa luokkaansa. Vaikka omassa sydämessä "tiennyt" jonkun asian siitä on tavallaan tullut totta vasta kun Samuli on sen sanoittanut. Monta omaa syvällistä oivallusta on tullut "ihan rivien välistä'. Energian kosketuksesta. Kiitos Samuli, kiitos tiimi ja kiitos heimo ❤️ "

-Virpi

 

"Löysin Samulin videot syksyllä 2019 ja sen jälkeen olen seurannut hänen videoitaan tarkkaavaisesti. Kun kuulin ensimmäisen kerran tästä kurssista, niin olin varmaan myös ensimmäisten joukossa varaamassa itselleni paikkaa! Henkinen herääminen oli alkanut jo paljon aiemmin, mutta halusin lisää tietoa ja ohjausta. Paljon olenkin saanut ja palaset ovat alkaneet loksahdella paikoilleen videoiden ja kurssimateriaalin kautta. Ajatusten vaihto heimolaisten kanssa sekä Samulin sanoma ja kerronta omista kokemuksista moduulissa ovat olleet merkittävä asia omassa kasvuprosessissani. Olen löytänyt hengenheimolaisia ja uusia ystäviä kurssin myötä. Yhteisissä tapaamisissa ja päätösjuhlassa Vääksyssä tunsin olevani omieni joukossa.
Meditaatioita en ollut juuri aikaisemmin tehnyt, mutta nyt on tuntunut, että tarvitsen viikoittain ainakin yhden meditaation jaksaakseni ja voimaa saadakseni.
Luonto- ja luontoyhteys on minulle ollut aina elinehto ja kurssin myötä tämä yhteys on vain vahvistunut. Kiitollisin mielin päätän tämän vuoden kurssin ja onnellisin mielin jatkan uutta Ykseys -kurssia ensi vuonna. Kiitos kaikille kaikesta!"

-Teija

 

"Kurssi on ollut tukipilari, sisäisen ja ulkoisen myllerryksen keskellä. Toisista heimolaisista saatu tuki on ollut korvaamatonta. Kaikki on mennyt kurssilla just niin kuin pitääkin. Iso kiitos kaikille!"

-Marko