Tietoisuuden tasot & hyvyyden aika

 

 

Samulin lupaama tietoisuuden tasot & hyvyyden aika videosarja on nyt tässä!

 

Elämme aikaa, jossa tapahtuu valtavan isoja muutoksia ulkoisesti yhteiskunnan tasolla. Muutoksista merkittävin on kuitenkin sinun sisälläsi tapahtuva tietoisuuden muutos.

 

Juuri tämä sisäinen muutos on avain ulkoisen maailman muuttumiseen ja rakkauden sekä todellisen viisauden lisääntymiseen.

 

Sisäinen muutos voi olla tässä ajassa hyvinkin voimakas. Kenties sinä itsekin koet voimakasta sisäistä muutosta parhaillaan. Samuli tuo tällä luennolla tietoa, joka voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin mitä elämässäsi tapahtuu.

 

Videosarja tuo selkeyttä ja rauhaa tähän muutokseen auttamalla ymmärtämään tietoisuuden tasoja, sillä videoilla syvennytään nimensä mukaisesti tietoisuuden eri tasoihin, siihen mitä ne tarkoittavat ja mitä niistä tarvitsee tietää.

 

Kun saat tietoa ja huomaat, että kaikki kokemasi on normaalia ja luonnollista, saat ymmärrystä elämän tärkeisiin ydinasioihin ja voit luottavaisesti heittäytyä elämän virtaan.

 

Videosarja sisältää kolme videota, jotka on kuvattu Lahdessa liveyleisön edessä.

 

Tietoisuuden tasot & hyvyyden aika on ensimmäisen päivän aihe kaksi päiväisestä luento kokonaisuudesta. Toinen luentosarja on nimeltään Sielun piilevä voima ja hengen vapautus. Nämä kaksi luentosarjaa lukeutuvat Samulin päätöiksi. Löydät paljon materiaalia myös YouTuben puolelta sekä sähköpostilistalta maksutta.

 

Saat kaikki kolme videota painamalla "osta tästä" nappia, jonka jälkeen pääset luomaan tunnukset joilla pääset kurssialustalle katsomaan videosi. Jos sinulla on jo tunnukset, pääset kirjautumalla videon pariin. Videot ovat katseltavissa 6kk:n ajan.

 

 

Hinta 20€

Osta tästä