Tietoisuuden tasot & hyvyyden aika

 

Samulin lupaama tietoisuuden tasot & hyvyyden aika videosarja on nyt tässä!

 

3D, 4D, 5D jne. Mitä ovat tietoisuuden tasot, kuinka monta niitä on ja mitä niistä tarvitsee tietää?

 Joskus tilanne on se, että tietää elämän olevan muutoksessa, mutta ei tiedä mihin tai miten edetä. Samuli tuo tässä luennossa lempeän jämäkkäästi tietoa, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin mitä elämässäsi tapahtuu.

Kun saat tietoa ja huomaat, että kaikki kokemasi on normaalia ja luonnollista, voit luottavaisesti heittäytyä elämän virtaan.

Videosarjassa Tietoisuuden tasot & hyvyyden aika syvennytään nimensä mukaisesti tietoisuuden tasoihin ja siihen mitä ne tarkoittavat.

Elämme aikaa, jossa tapahtuu valtavan isoja muutoksia ulkoisesti yhteiskunnan tasolla. Muutoksista merkittävin on kuitenkin sinun sisällä tapahtuva tietoisuuden muutos. Juuri tämä sisäinen muutos on avain ulkoisen maailman muuttumiseen ja rakkauden sekä todellisen viisauden lisääntymiseen. Sisäinen muutos voi olla tässä ajassa hyvinkin voimakas. Kenties itsekin koet voimakasta sisäistä muutosta parhaillaan.

Videosarja tuo selkeyttä ja rauhaa tähän muutokseen auttamalla ymmärtämään tietoisuuden tasoja. Videoiden avulla saat ymmärrystä elämän tärkeisiin ydinasioihin.

Videosarja sisältää kolme videota, jotka on kuvattu Lahdessa liveyleisön edessä. Tietoisuuden tasot & hyvyyden aika on ensimmäisen päivän aihe kaksi päiväisestä luento kokonaisuudesta.

Saat kaikki kolme videota painamalla "osta tästä" nappia, jonka jälkeen pääset luomaan tunnukset joilla pääset kurssialustalle katsomaan videosi. Jos sinulla on jo tunnukset, pääset kirjautumalla videon pariin.

Videot ovat katseltavissa 6kk:n ajan.

 

Hinta 20€

Osta tästä