Ykseyden vuosikurssi - Kotiinpaluu osa 2

 

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.

 

Ihmiskunta on tekemässä nousua kohti ykseyttä. Sydämen ulottuvuus on avautunut tuhansilla ja tuhansilla ihmisillä. Ykseys aiheena on hyvin ajankohtainen. Seuraava ihmiskunnan haaste henkisen kasvun näkökulmasta on kohota kokemuksellisesti ykseyteen.

 

Ykseyden vuosikurssi auttaa sinua siirtymään universaalin rakkauden ja ykseyden tietoisuuteen, joka on syvä kokemus siitä, kuka sinä todella olet. Kotiinpaluu on ihmisen kaunein matka. Siinä ihminen eheytyy siihen, kuka hän on. Me olemme Valo, Rauha ja Rakkaus.

 

Ykseyden vuosikurssi on toteutettu verkkokurssina, joka sisältää useita kymmeniä videoita, ohjattuja meditaatioita ja muuta materiaalia. Tukena sinulla on tiimi, joka huolehtii sinusta ja turvallisesta matkasta. Vuoden aikana pidetään myös online-istuntoja etänä. Vuosikurssiin ei sisälly fyysisiä tapaamisia.

 

Materiaalit verkkokurssiin on tuottanut Jaakko Muhonen, jolla on 30-vuoden kokemus Sydäntietoisuuden kulkijana ja ohjaajana.

 

Vuosikurssi perustuu Ykseyden oppikirjaan. Kotiinpaluu tehdään Pyhän Hengen Johdatuksessa.​
Ykseyden vuosikurssi on tarkoitettu sinulle, joka tunnet kaipuuta ykseyteen ja henkiseen rakkauteen. Olet työstänyt itseäsi henkisen kasvun tiellä sekä vapautunut suuresta osasta pelkoja ja mielen esteitä. Tunnet sydämesi kutsun.

 

Kotiinpaluu muodostuu kymmenestä osiosta, joissa käsitellään mm. energiayhteyksien puhdistamista ja kohottamista, värähtelytason nostoa, tietoisuuden ulottuvuuksia, hermoratojen uudistamista, ykseyden arvomaailmaa, neljännen tietoisuuden haasteita, mielen-, tunteiden ja fyysisen kehon kirkastamista, Valon syttymistä fyysisessä kehossa, mestarin mieltä, sydämellä ajattelua, tyhjentymistä ja psykologista kuolemaa, 12-chakran järjestelmää ja sen aktivointia, henkisiä vihkimyksiä, elämää ykseydessä, selvänäköisyyttä ja -tietoisuutta, Johdatuksen kuulemista ja Valovirtaa, työskentelyä henkimaailman kanssa, sielun sopimuksia, ykseyden esoteerista puolta, ykseyttä ja valaistumista sekä alkukristityn Pyhää tietoisuutta ja Jumalyhteyttä.

 

Verkkokurssin kolme ensimmäistä kuukautta keskitymme nostamaan sinun värähtelytasoa sekä purkamaan niitä esteitä, jotka sitä laskevat. Tämän jälkeen käsittelemme ykseyttä, mielen kirkastamista sekä sielun sopimuksia ja elämäntehtävän merkitystä. Henkisen vihkimyksen osiossa aiheena ovat mm. syvä tyhjentyminen, psykologinen kuolema, armo ja ykseyden vihkimys sekä 12-chakran järjestelmän päivittäminen. Verkkokurssin loppupuolella teemme harjoituksia, jotka auttavat lisäämään sinun selvänäköisyyttä ja selvätietoisuutta. Viimeisessä osiossa pääaiheina ovat elämää ykseydessä, johdatuksen kuuleminen, mielen rukouksen tila ja sydämellä ajattelu. Vuosikurssin lopussa käsittelemme alkukristityn tietoisuutta, työskentelyä Pyhän Hengen kanssa, ykseyden parantavaa merkitystä, ylösnousua ja Valon syttymistä fyysisessä kehossa sekä ykseyden esoteerista puolta.

 

Vuosikurssin materiaali koostuu opetusvideoista, haastatteluista, ohjatuista meditaatioista ja muusta tukimateriaalista, kuten pdf-tiedostoista ja -kuvista. Mukana on myös fyysisen kehon hyvinvointia tukevia videoita ja harjoituksia.

Verkkokurssiin sisältyy kymmeniä videoita. Saat myös lähes joka viikko aiheeseen liittyvän ohjatun meditaation kauniilla taustamusiikilla. Meditaatiot ovat parantavia ja värähtelytasoa nostavia. Meditaatiot on tehty rukouksen tilassa.

 

Verkkokurssin materiaalia voit katsella älykännykällä, tabletilla tai tietokoneella internetin välityksellä suoraan verkkokurssialustalta. Ohjattujen meditaatioiden kuuntelussa kannattaa käyttää kuulokkeita tai ulkoisia kaiuttimia, jotta korkeavärähteinen musiikki ja sanat sekä Valoresonanssi koskettavat sinua puhtaasti.

Ykseyden vuosikurssi on syvällinen ja käytännöllinen sekä sille on Pyhän Hengen siunaus.

 

Sydämellisesti tervetuloa,
​Jaakko Muhonen ja Ykseyden vuosikurssin tiimi

 

Ilmoittautuminen ja vuosikurssin hinnoittelu

 

Ykseyden vuosikurssin hinta on valittu niin, että kaikilla sydämessään kutsun kuulevilla olisi mahdollisuus lähteä mukaan kauniille Kotiinpaluun matkalle 2.2.2022 alkaen.

 

 

Mikäli sydämessäsi tunnet kaipuun päästä mukaan, mutta taloudellinen tilanteesi ei mahdollista sitä yltä löytyvällä kuukausihinnalla, niin ota rohkeasti yhteyttä vuosikurssin tiimin jäseneen Irikseen ([email protected]). Löydämme varmasti sopivan vaihtoehdon sinulle.

 

Muissa maksuasioissa ja käytännön asioissa sekä mahdollisissa teknisissä ongelmissa ota yhteyttä Janneen ([email protected]).

 

Jos sinulla on kysymyksiä kurssin sisällöstä, niin ota yhteyttä Jaakkoon ([email protected]).

Kuukausimaksut ja vuosikurssi kulkevat hiukan eri tahtia. Maksu alkaa heti kuukausittain kulkea 10 kuukauden ajan ja vuosikurssi alkaa helmikuussa 2.2.2022. Vuosikurssin osallistumismaksu peritään siis kuukausi kerrallaan. Sinulla on mahdollisuus myös keskeyttää kurssi koska tahansa.

 
 
 

 

Ykseyttä on -ohjatun meditaation avulla voit tutustua vuosikurssin tunnelmaan ja värähtelyyn.
Meditaatio auttaa sinua palautumaan ykseyden lempeään ja levolliseen Valon virtaan. Kuuntele ohjattu meditaatio hiljaisuudessa kuulokkeiden kanssa.

Pxkg4zkqdusbmce4seiw file
Ykseyttä on
Ykseyttä on -ohjattu meditaatio, kesto 45min
44:53