Myyntiehdot

 

LIPPU– JA MYYNTIEHDOT

Myyjänä ja laskuttajana toimii NumenOy (Y-tunnus 2187308-9) (jäljempänä ”myyjä”). Tuotteiden ja palvelujen hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Myyjä pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin. Kauppa syntyy, kun asiakas ilmoittaa ostavansa myyjän tarjoaman lipun tai tuotteen. Tämä voi tapahtua esimerkiksi tilauskaavakkeella, sähköisesti verkkokaupassa tai muulla foorumilla taikka suullisesti. Kun kauppa on syntynyt, katsotaan näiden tilausehtojen olevan voimassa.

Asiakaspalveluumme auttaa kaikissa tilanteissa: [email protected].

REKISTERÖINTI JA LIPPU

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä tapahtumapaikalla ennen tapahtuman alkua. Osallistuja voi rekisteröityä tapahtumaan esittämällä henkilöllisyystodistuksen tai sähköpostiinsa saaman lipun/tilausvahvistuksen. Lippu tulee maksaa joko heti tilauksen yhteydessä tai ennen tapahtumaa tilauksen yhteydessä sovitulla tavalla. Mikäli toimituksessa on tapahtunut virheitä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli tapahtuman lippu on maksamatta, on järjestäjällä oikeus evätä sisäänpääsy.

PERUUTUS JA VOIMASSAOLO

Peruutuksen tapahtuessa lipun hintaa ei palauteta muutoin kuin lääkärintodistusta vastaan. Lipun voi kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Käyttämätöntä lippua ei hyvitetä. Mikäli asiakas osallistuu tilaisuuteen, ei vaihto- ja palautusoikeus ole enää voimassa.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta, ellei kyseisen tuotteen kohdalla ole toisin määritelty.

Peruutus tulee aina tapahtua kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluumme.

MAKSAMINEN

Maksu tulee suorittaa tilauksessa sovitulla tavalla myyjän ohjeistuksen mukaisesti.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Stripe. Stripen palvelu on verkkopohjainen, eli se käsittelee pankki- ja luottokorttimaksuja internetissä. Palvelu siirtää rahat turvallisesti asiakkaan tililtä tai maksukortilta myyjän tilille. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja myyjän välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

OSALLISTUJAN TIEDOT

Jokaisesta osallistujasta tulee olla osallistumista varten perustiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lippu on henkilökohtainen, mutta sen voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Mikäli osallistuja halutaan vaihtaa, tulee lipun omistajan ilmoittaa uuden osallistujan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti) asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen tapahtuman järjestämistä.

Useiden lippujen ostajan tulee ilmoittaa kaikkien osallistujien tiedot asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

TAPAHTUMASSA TAPAHTUVA KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Videoita ja äänitteitä käytetään valmentajan kehittymiseen ja niissä olevia valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Kysymme sinulta erikseen luvan, mikäli haluamme käyttää äänite- tai videomateriaalia, jossa esiinnyt muutoin kuin osana yleisöä, mistä sinut saattaa tunnistaa. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, niin ilmoita siitä rekisteröinnin yhteydessä tiimillemme ennen tapahtuman alkamista.

TAPAHTUMAN KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtuman kaikenlainen tallentaminen (käsittäen kuvaamisen ja äänittämisen) on kielletty, ellet ole saanut siihen myyjältä nimenomaista, etukäteistä kirjallista lupaa. Voit kuitenkin ottaa yksittäisiä kuvia tilaisuudesta itsellesi sekä julkaisemiseksi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa kulloisessakin tilaisuudessa erikseen annettujen ohjeiden mukaisesti. Tekijän tiedot tulee mainita julkaistavan kuvan ja/tai kommentin yhteydessä. Tapahtumista otettujen kuvien ja tekstien osittainenkin julkaiseminen edellyttää aina tekijänoikeuksien haltijan mainintaa sekä kulloinkin annettujen ohjeiden noudattamista. Kuvien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin on kiellettyä ilman myyjän nimenomaista, etukäteistä kirjallista lupaa.

TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA

Myyjä on sopinut tapahtumalle paikan ja ajan. Myyjällä on oikeus muuttaa näistä kumpaakin tarpeen tullen. Tällaisessa tapauksessa myyjä ilmoittaa muutoksista sähköpostilla asiakkaalle. Tilaisuus järjestetään toisena ajankohtana, joka alkaa viimeistään kolmen kuukauden kuluessa tapahtuman alkuperäisestä ajankohdasta. Myyjällä on oikeus siirtää luentokokonaisuus, -osio tai osa sen toteuttamisesta myös edellä mainitun ajankohdan jälkeen, mikäli myyjällä on siihen perusteltu syy kuten esimerkiksi valmentajan esiintymisen estävä sairastuminen tai loukkaantuminen, työsuhteen päättyminen tai odottamaton myyjästä johtumaton kurssitilan käytön estyminen tai ylivoimainen este, force majeure. Tilaisuuksiin mahtuu kerrallaan tietty maksimimäärä osallistujia, eikä myyjä voi taata kaikille mahdollisuutta osallistua suuren kysynnän yllättäessä tai viranomaisrajoitusten asettaessa rajoitteita osallistujamäärälle, vaikka tekee parhaansa tilaisuuksien järjestämiseksi. Tapahtuman peruuntuessa kokonaan muusta kuin force majeure -syystä, myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle maksetun summan. Myyjällä on myös aina oikeus siirtää tapahtuma verkkotapahtumaksi (internet-verkossa), esimerkiksi mikäli tilaisuutta ei voida järjestää viranomaisen asettamasta rajoitteesta johtuen tarkoituksenmukaisella tavalla.

RAJOITUKSET

Asiakas sitoutuu käyttämään valmennuksiamme ja niissä tarjottavia sisältöjä vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja markkinointimateriaalin jakaminen myyjän järjestämissä tapahtumissa on kielletty, ellei siitä ole erikseen kirjallisesti sovittu myyjän kanssa. Markkinoinnista on sovittava aina etukäteen hankkimalla markkinointipaketti. Markkinointipaketin hinta riippuu tilaisuuden koosta, kestosta ja aiheesta.

TIETOSUOJA

Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Tutustu tarkemmin kulloinkin voimassa olevaan tietosuojaselosteeseemme. Yhteystietojasi käytetään kommunikointiin, joka liittyy ostamaasi tapahtumaan / tuotteeseen. Olemme sinuun yhteydessä myös muista tapahtumistamme ja tuotteistamme. Voit koska tahansa poistua sähköpostilistoiltamme niin halutessasi. Emme koskaan myy tietojasi. Emme anna tietojasi eteenpäin muussa tarkoituksessa kuin palvelun toteuttamisessa sinulle.

ONGELMATILANNE JA RIITAISUUKSIEN RATKAISEMINEN

Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa ongelmatilanteissa ([email protected]).

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet käsitellään Tampereen käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei käyttäjällä ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Tampereen käräjäoikeudessa.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen kansainvälisyksityisoikeudelliset lainvalintaa koskevat säännöt.

YHTEYDENOTTO

Mikäli sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa, tai haluat muuten ottaa meihin yhteyttä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected].