Samuli Perälä

 

Samuli on entinen huippu-urheilija ja valmentaja, joka saavutti urallaan mm. voimanoston nuorten maailmanmestaruuden ja kaksi EM-kultaa. Hän oppi kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehoaan kuitenkin vasta sen jälkeen, kun huomasi ajautuneensa henkisesti ja fyysisesti pahaan epätasapainoon. Tuolloin oikeiden kysymysten kautta alkoi matka todellisempaan, aidompaan elämään.

Samuli koki syvän transendentaalisen kokemuksen vuonna 2008, jonka jälkeen hänen omien sanojensa mukaan; "mikään ei ole enää ollut entisellään." Hänen tietoisuutensa muuttui tuon kokemuksen myötä pysyvästi.

Samuli on kulkenut pitkän matkan henkisyyden ja sydäntietoisuuden polulla. Hän on ohjannut lukuisia ihmisiä löytämään syvempää yhteyttä omaan kehoonsa ja omaan sydämen viisauteen. Tällä hetkellä Samuli toimii luennoitsijana, meditaatio-ohjaajana ja hoitajana.

Samuliin voit tutustua paremmin hänen omalla Youtube-kanavallaan, jossa hän jakaa tietoisuuttaan yhteiskunnallisista, sekä henkisen kasvun asioista. Youtube-kanavan löydät tästä:

Samulin Youtube-kanava