Sydäntietoisuuden vuosikurssi - Kotiinpaluu osa 1

 

 

Kutsu sydäntietoisuuden matkalle:

 

Teemme kaikki yhdessä matkaa täällä maaplaneetalla. Tällä hetkellä olemme jättämässä vanhentuneen ja toimimattoman mielitietoisuuden maailman taaksepäin. Samalla olemme astumassa rakkauden ja uuden tietoisuuden aikakauteen, joka on yhdeltä nimeltään Pyhän Hengen aikakausi. 
 
Tämä uusi aikakausi tuo mukanaan monia asioita. Yksi niistä on se, että gurujen aika on ohi. Jokainen voi löytää totuuden omasta sisimmästään ja siksi haluan tässä selventää, että tällä kurssilla en tule gurua esittämään. Olen aivan tavallinen ihminen, kuten me kaikki. Minun tehtäväni on nyt kerätä kasaan yhteisö samanhenkisistä ihmisistä ja tarjota siten tukea tässä muutosprosessissa.

 

Sydäntietoisuudessa ihminen alkaa hiljalleen ohjautumaan mielipiteiden, uskomusten ja tunnereaktioiden sijaan sisältään kumpuavasta syvemmästä osastaan käsin. Tämä osa toimii mieltä kokonaisvaltaisemmin, tasapainoisemmin ja on rakkauden ohjauksessa. Siirtyminen mielitietoisuudesta sydäntietoisuuteen on luonnollinen osa tietoisuuden laajenemisen matkaa.

 

Meneillään oleva aikakausi, jossa vanha vaihtuu uuteen, on suurimmalle osalle ihmisistä suuren sisäisen muutoksen aikaa. Kenties se on sitä myös sinulle. Muutoksen aikaan sisältyy iloa ja rakkauden avautumista, mutta myös haasteita ja vaikeitakin hetkiä. Kurssi tarjoaa tukea ja voimaannuttavaa energiaa tässä tärkeässä ajanjaksossa.

 

Sydäntietoisuuden vuosikurssi pitää sisällään verkkopohjaisia luentoja, haastatteluja, erilaisia ohjattuja harjoituksia ja meditaatioita. Tärkeässä osassa ovat Jaakko Muhosen ohjaamat sydänmeditaatiot. Kurssin osana toimii Jaakon Sydäntietoisuus -kirja, jonka materiaalit saat kokonaisuudessaan käyttöösi. Kurssin teemat on jaettu selkeiksi omiksi kokonaisuuksiksi, jolloin itselle olennaisimmat aiheet ovat helposti löydettävissä. 

 

Teemoja ovat:

  • Henkinen kasvu, sydäntietoisuus ja ykseys.
  • Hyvinvointi, ravinto, liikunta ja lepo
  • Mies ja nainen, parisuhde, vanhemmuus, arjen elämä ja ihmisyyden eri puolet.
  • Paluu luontoon, luontoyhteys ja omavaraisuus

 

Vuosikurssilla tapaat minun lisäkseni ison joukon hyvinvoinnin ja henkisen kasvun ohjaajia ja kouluttajia sekä omavaraisuuden ja luontoyhteyden tuntevia asiantuntijoita. Yhdessä teidän ja mukana olevien ohjaajien kanssa saamme varmasti rakennettua ikimuistoisen vuosikurssin.

 

Sydäntietoisuuden vuosikurssi on ensimmäinen osa Kotiinpaluu -opetussarjaa. Tämä opetussarja on Jaakko Muhosen kanssa yhteistyössä toteutettava vuosikurssikokonaisuus. Sarjan toinen osa on Ykseyden vuosikurssi, joka on jatkoa tälle Sydäntietoisuuden vuosikurssille.

Jaakko Muhosesta voit lukea lisää täältä:

Jaakko Muhonen

 

Allekirjoittaneesta voit lukea lisää täältä:

Samuli Perälä

 

 Tukenasi sinulla on lisäkseni tiimi, joka huolehtii sinusta ja turvallisesta matkasta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä kurssista, laitathan sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
 

Huomio!
Seuraava vuosikurssi alkaa 2.2.2022. Ilmoittautuminen kurssille alkaa pian, ilmoitan siitä tarkemmin täällä nettisivuilla ja sähköpostilistalla.
 
 - Samuli