Paluu luonnolliseen & taianomaiseen elämään

 

 

Kurssin sisältö:

 

Teemme kaikki yhdessä matkaa täällä maaplaneetalla. Tällä hetkellä olemme jättämässä vanhentuneen ja toimimattoman mielitietoisuuden maailman taaksepäin ja samalla olemme astumassa rakkauden ja uuden tietoisuuden aikakauteen, joka on yhdeltä nimeltään Pyhän Hengen aikakausi. 

 

Tämä uusi aikakausi tuo mukanaan monia asioita. Yksi niistä on se, että gurujen aika on ohi. Jokainen voi löytää totuuden omasta sisimmästään ja siksi haluan vielä tässä selventää, että gurua en tällä kurssilla tule esittämään. Olen ihan tavallinen ihminen, kuten me kaikki. Minun tehtäväni on nyt kerätä kasaan yhteisö samanhenkisistä ihmisistä ja samalla tarjoan tukeani kaikille osallistujille.

 

Meneillään oleva aikakausi, jossa vanha vaihtuu uuteen, on suurimmalle osalle ihmisistä suuren sisäisen muutoksen aikaa. Kenties se on sitä myös sinulle. Muutoksen aikaan sisältyy iloa ja rakkauden avautumista, mutta myös haasteita ja vaikeitakin hetkiä. Kurssi tarjoaa tukea ja voimaannuttavaa energiaa tässä tärkeässä ajanjaksossa.

 

Vuosikurssilla tapaat minun lisäkseni ison joukon hyvinvoinnin ja henkisen kasvun ohjaajia ja kouluttajia sekä omavaraisuuden ja luontoyhteyden tuntevia asiantuntijoita. 

 

Yhdessä teidän ja mukana olevien ohjaajien kanssa saamme varmasti rakennettua ikimuistoisen vuosikurssin. 

 

Huom!

Seuraava vuosikurssi alkaa ensi vuoden (2022) alussa. Ilmoitan kurssista tarkemmin täällä nettisivuilla ja sähköpostilistalla.

 

 - Samuli