Runsauden kurssi

Tervetuloa runsauden, Rakkauden & yltäkylläisyyden energiaan!

Runsauden kurssilla palaat:

 

Köyhyydestä RUNSAUTEEN

 

Niukkuudesta¬†YLT√ĄKYLL√ĄISYYTEEN

 

Sairaudesta TERVEYTEEN

 

 Runsaus on Rakkauden yksi muoto. Runsaus sen kaikissa muodoissaan kuuluu sinulle ja meille kaikille.

 

Runsaus, yltäkylläisyys ja terveys on syntymäoikeutesi.

 

Nykyajan ja nykyihmisen tilanne:

 

Aikaa, jossa nyt elämme, leimaa köyhyyden, niukkuuden ja monenlaisten ongelmien täyttämä ilmapiiri.
Ympäristömme harvemmin tukee runsautta ja rikkautta sen eri muodoissaan. Monet meistä, etenkin täällä Suomessa, on myös kasvatettu elämään niukkuudessa.

Tämän kurssin tarkoituksena on auttaa sinua kasvamaan köyhyydestä runsauteen, niukkuudesta yltäkylläisyyteen, pelosta rakkauteen ja sairaudesta terveyteen. Tarkastelemme kurssilla myös ylisukupolvista taakkasiirtymää ja sitä mistä periytyy ajatuksemme ja tunteemme runsaudesta tai sen puutteesta. Perehdymme runsauden eri muotoihin, runsauden energiaan ja miten runsaus näyttäytyy ihan arkisen elämämme keskellä.
Opettelemme päästämään irti köyhyysajattelusta ja pääsemme uudistamaan itseämme siihen runsauteen ja Rakkauteen, joka on meidän kaikkien synnyinoikeus.

Kurssin sisältö

  • Runsauden energia ja runsauden erilaiset muodot
  • Runsauden historia
  • Lapsuuden kodin ilmapiirin vaikutus¬† runsauteen
  • Vanhan taakse j√§tt√§minen ja syv√§llinen uudistuminen
  • K√§yt√§nn√∂n ohjeet runsauden luomiseen
  • Kolme runsautta edist√§v√§√§ kaunista ja voimakasta meditaatiota

Kurssin ohjaajat

Jaakko Muhonen

Jaakko on mystikko ja henkisen kasvun kirjailija. Mystikkona hän kokee suurta rakkautta Jumalaa kohtaan. "Se on kaiken toimintani lähtökohta. En sido opetuksiani mihinkään filosofiseen järjestelmään tai uskontoon."

Samuli Perälä

Samuli on kulkenut pitkän matkan henkisyyden ja sydäntietoisuuden polulla. Hän on ohjannut lukuisia ihmisiä löytämään syvempää yhteyttä omaan kehoonsa ja omaan sydämen viisauteen. Tällä hetkellä Samuli toimii luennoitsijana, meditaatio-ohjaajana ja hoitajana.

Kurssin hinta

88‚ā¨

Kertamaksu

OSTA NYT

Kokemuksia kurssista:

Marjo

Aivan huippu kurssiūüôŹūüíĮ
Olen vasta viidennessä videossa ja aivan mahtava!

Olen vastaavia kursseja käynyt ja teillä sisältö tosi huippu hyvä ja ammattimainen.
Ensimäinen meditaatio oli todella koskettava ja syvällinen.
Ja muutenkin kaikki videot missä käydään asioita läpi tosi tarkentavasti ja syvällisesti.

Kiitos tuhannestiūüíĮ

Joonas

Haluan lähettää kiitoksen runsauden kurssista teille kaikille! Se todella on tehnyt jo nyt minun ajatusmaailmaan paljon, etenkin meditaatiot. Ne ovat olleet todella voimakkaita kokemuksia. Kuuntelin ensimmäisen meditaation, jonka jälkeen lähdin kävelylle metsään. Yhtäkkiä aloin itkemään, toisen kerran, kolmannen ja ties monennen. Jotain selkeästi puhdistui.

Samuli puhui jollain videolla, että elämän virrat viivytti kurssin julkaisemista. Liityin vasta vähän aika sitten postituslistalle ja olisinko ikinä saanut tietoa tästä kurssista jos olisitte julkaissut sen aikaisemmin. Ehkä en. Kun vertaan tätä omaan elämän virtaani, niin jotain outoa yhteensattumaa tässä on. Minut lomautettiin pari viikkoa sitten työstäni, mitä olen tehnyt 12 vuotta. Työstä mistä en hirveästi nauttinut enää, kahlitsi ja pienensi minua persoonana. Työstä mistä en saanut ikinä tarvittavaa taloudellista vapautta, jotta voisin toteuttaa itseäni niin kuin olen sen haaveissani ajatellut. En kuitenkaan ikinä saanut rohkeutta irtisanoutua. Sitten kuin siunauksena sähköpostiini ilmestyy viesti tästä kurssista. Alan käydä kurssia läpi ja saan sellaisen itsevarmuuden, että kaikki todellakin tulee tapahtumaan juuri niin, kuten haaveissani sen olen ajatellut. Perustin oman firman ja olen kuin luonnon voima tällä hetkellä. Jotain on todellakin loksahtanut paikoilleen.

Kiitos!

Usein kysyttyjä kysymyksiä: