LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KOTIINPALUUN SIVUILLE!

 

Palaa juurillesi, palaa kotiin.

 

 

 Meneillään oleva aikakausi, jossa vanha vaihtuu uuteen, on suurimmalle osalle ihmisistä suuren sisäisen muutoksen aikaa. Kenties se on sitä myös sinulle.

Muutoksen aikaan sisältyy iloa ja rakkauden avautumista, mutta myös haasteita ja vaikeitakin hetkiä. Näiden sivujen tarkoituksena on tuoda ulottuvillesi tukea ja voimaannuttavaa energiaa tässä tärkeässä ajanjaksossa.

 

Varsinaiset sivustomme ovat työn alla, mutta löydät täältä tietoa vuosikursseistamme.

 

Ajankohtaiset tiedot LIVE-lähetyksistä, tapahtumista ja ajankohtaisista Youtube videoista löydät Facebookista ja Instagramista @kotiinpaluu_

 

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi pysyt varmasti ajantasalla kaikesta.

 

Liity uutiskirjeen tilaajaksi tästä.

 

Sydäntietoisuuden vuosikurssi - Kotiinpaluu osa 1

Paluu luonnolliseen & Taianomaiseen elämään

Sydäntietoisuuden vuosikurssi on ensimmäinen osa Samuli Perälän ja Jaakko Muhosen luomaa kaunista Kotiinpaluu-kurssisarjaa. Sydäntietoisuuden vuosikurssi pitää sisällään verkkopohjaisia luentoja, haastatteluja, erilaisia ohjattuja harjoituksia ja meditaatioita. Tärkeässä osassa on myös kurssiyhteisö, joka muodostuu samanhenkisistä ihmisistä tarjoten tärkeää tukea tässä muutosprosessissa.

Tutustu ja lue lisää täältä
 

Ykseyden vuosikurssi - Kotiinpaluu osa 2

Ykseyden vuosikurssi on tarkoitettu sinulle, joka tunnet kaipuuta ykseyteen ja henkiseen rakkauteen. Olet työstänyt itseäsi henkisen kasvun tiellä sekä vapautunut suuresta osasta pelkoja ja mielen esteitä. Tunnet sydämesi kutsun.

Tutustu ja lue lisää täältä