YKseyden vuosikurssi - kotiinpaluu osa 2

 

 

Ilmoittautuminen on nyt auki!

ON AIKA PALATA KOTIIN

Ihmiskunta on tekemässä nousua kohti ykseyttä.

Sydämen ulottuvuus on avautunut tuhansilla ja tuhansilla ihmisillä. Ykseys aiheena on hyvin ajankohtainen. Seuraava ihmiskunnan haaste henkisen kasvun näkökulmasta on kohota kokemuksellisesti ykseyteen.

 

Ykseyden vuosikurssi auttaa sinua siirtymään universaalin rakkauden ja ykseyden tietoisuuteen, joka on syvä kokemus siitä, kuka sinä todella olet. Kotiinpaluu on ihmisen kaunein matka. Siinä ihminen eheytyy siihen, kuka hän on. Me olemme Valo, Rauha ja Rakkaus.

 

Ykseyden vuosikurssi on toteutettu verkkokurssina, joka sisältää useita kymmeniä videoita, ohjattuja meditaatioita ja muuta materiaalia. Tukena sinulla on tiimi, joka huolehtii sinusta ja turvallisesta matkasta.

Kurssin ohjaaja

Materiaalit verkkokurssiin on tuottanut Jaakko Muhonen, jolla on 30-vuoden kokemus Sydäntietoisuuden kulkijana ja ohjaajana.

 

Vuosikurssi perustuu Ykseyden oppikirjaan. Kotiinpaluu tehdään Pyhän Hengen Johdatuksessa.​
Ykseyden vuosikurssi on tarkoitettu sinulle, joka tunnet kaipuuta ykseyteen ja henkiseen rakkauteen. Olet työstänyt itseäsi henkisen kasvun tiellä sekä vapautunut suuresta osasta pelkoja ja mielen esteitä. Tunnet sydämesi kutsun.

ESITTELY

 

Video Poster Image

 

  • Vuosikurssin materiaali koostuu opetusvideoista, haastatteluista, ohjatuista meditaatioista ja muusta tukimateriaalista, kuten pdf-tiedostoista ja -kuvista. Mukana kurssilla on myös Samuli Perälän ohjaamat fyysisen kehon hyvinvointia tukevat videot ja harjoitukset.

  • Verkkokurssiin sisältyy kymmeniä videoita. Saat myös lähes joka viikko aiheeseen liittyvän ohjatun meditaation kauniilla taustamusiikilla. Meditaatiot ovat parantavia ja värähtelytasoa nostavia. Meditaatiot on tehty rukouksen tilassa.
  • Verkkokurssin materiaalia voit katsella älykännykällä, tabletilla tai tietokoneella internetin välityksellä suoraan verkkokurssialustalta. Ohjattujen meditaatioiden kuuntelussa kannattaa käyttää kuulokkeita tai ulkoisia kaiuttimia, jotta korkeavärähteinen musiikki ja sanat sekä Valoresonanssi koskettavat sinua puhtaasti.

Ykseyden vuosikurssi on syvällinen ja käytännöllinen sekä sille on Pyhän Hengen siunaus.

Mitä verkkokurssiin sisältyy...

Kotiinpaluu muodostuu kymmenestä osiosta

Niissä käsitellään mm.

  • Energiayhteyksien puhdistamista ja kohottamista. Värähtelytason nostoa, tietoisuuden ulottuvuuksia.
  • Hermoratojen uudistamista, ykseyden arvomaailmaa. Neljännen tietoisuuden haasteita, mielen-, tunteiden ja fyysisen kehon kirkastamista.
  • Valon syttymistä fyysisessä kehossa, mestarin mieltä. Sydämellä ajattelua, tyhjentymistä ja psykologista kuolemaa, 12-chakran järjestelmää ja sen aktivointia.
  • Henkisiä vihkimyksiä, elämää ykseydessä, selvänäköisyyttä ja -tietoisuutta.
  • Johdatuksen kuulemista ja Valovirtaa, työskentelyä henkimaailman kanssa, sielun sopimuksia.
  • Ykseyden esoteerista puolta, ykseyttä ja valaistumista sekä alkukristityn Pyhää tietoisuutta ja Jumalyhteyttä.

 

Verkkokurssin kolme ensimmäistä kuukautta keskitymme nostamaan sinun värähtelytasoa sekä purkamaan niitä esteitä, jotka sitä laskevat. Tämän jälkeen käsittelemme ykseyttä, mielen kirkastamista sekä sielun sopimuksia ja elämäntehtävän merkitystä. Henkisen vihkimyksen osiossa aiheena ovat mm. syvä tyhjentyminen, psykologinen kuolema, armo ja ykseyden vihkimys sekä 12-chakran järjestelmän päivittäminen. Verkkokurssin loppupuolella teemme harjoituksia, jotka auttavat lisäämään sinun selvänäköisyyttä ja selvätietoisuutta. Viimeisessä osiossa pääaiheina ovat elämää ykseydessä, johdatuksen kuuleminen, mielen rukouksen tila ja sydämellä ajattelu. Vuosikurssin lopussa käsittelemme alkukristityn tietoisuutta, työskentelyä Pyhän Hengen kanssa, ykseyden parantavaa merkitystä, ylösnousua ja Valon syttymistä fyysisessä kehossa sekä ykseyden esoteerista puolta.

 
SYDÄMELLISESTI TERVETULOA!

 

Jaakko Muhonen ja Ykseyden vuosikurssin tiimi

 

ILMOITTAUDU NYT! 

 

Hinta

55 €/kk

10 kuukausittaista maksua (yht.550€)

ILMOITTAUDU TÄSTÄ
14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TAKUU

Erityisehdot

 
 

Ykseyttä on meditaatio

Ykseyttä on -ohjatun meditaation avulla voit tutustua vuosikurssin tunnelmaan ja värähtelyyn.
Meditaatio auttaa sinua palautumaan ykseyden lempeään ja levolliseen Valon virtaan. Kuuntele ohjattu meditaatio hiljaisuudessa kuulokkeiden kanssa.

Meditaatio - Jaakko Muhonen
Ykseyttä on
44:53
 

Kokemuksia Ykseyden vuosikurssista: