IHMINEN, HENKISET ULOTTUVUUDET & NÄKYMÄTÖN MAAILMA 

Koulutus Henkisen todellisuuden syvempään ymmärtämiseen

 

Elämme voimakasta muutoksen aikaa, joka on samalla myös upeaa henkisen kasvun aikaa. Tässä ajassa monilla ihmisillä tietoisuus ja sisäinen ymmärrys elämästä avautuu voimakkaasti. Samalla myös usein aistiherkkyys lisääntyy ja verho näkyvän ja näkymättömän maailman välillä aukeaa yhä enemmän ja enemmän.

Tämä koulutus auttaa ymmärtämään paremmin henkisen kasvun matkaa, henkistä todellisuutta sekä henkisiä ilmiöitä.
Sen tarkoituksena on tuoda ymmärryksen kautta rauhaa sekä selkeyttä näihin monin paikoin ihmeellisiinkin asioihin ja ilmiöihin.

Alla olevalla videolla Samuli kertoo tarkemmin koulutuksesta.

 

Kenelle: 

Koulutus on tarkoitettu henkisestä kasvusta sekä henkisistä ilmiöistä kiinnostuneille ja/tai näiden asioiden kanssa jo pidempään "painiville" tai työskenteleville ihmisille. Kurssi toimii syventävänä koulutuksena energiatyötä tekeville, kuten hoitajille, meditaatio-ohjaajille, henkisen kasvun kouluttajille ja hoitoalan ammattilaisille, jotka työnsä puolesta ovat tekemisissä henkimaailman asioiden kanssa. Suosittelen sitä myös teille, joiden kotona on herkkäaistinen lapsi tai lapsenlapsi, joka havaitsee "yliaistillisia" ilmiöitä.

Kurssille osallistujan on oltava täysi-ikäinen.

Kenelle kurssi ei sovellu:

Kurssi ei sovellu vakavista mielenterveysongelmista kärsiville, psyykkisesti epätasapainoisille tai yliherkille ihmisille.

Paikka ja ajankohta:

Ensimmäinen kurssipäivä järjestetään Vääksyssä Metsätähtisäätiön tiloissa perjantaina 11.11.2022.
 

Kurssille kannattaa saapua hyvissä ajoin klo 10-11 välillä, jolloin tarjolla on tervetulokahvit tai teet sekä pientä purtavaa.
 

Koulutus kestää klo 11.00 - 18:00

 

Virallinen kurssiohjelma päättyy samana päivänä klo 18.00. Kannattaa kuitenkin varata aikaa lähtökahveihin ja keskusteluun tämän jälkeen mikäli kurssin aikana nousee kysymyksiä. Näitä käymme tarvittaessa läpi vielä tuon klo 18.00 jälkeenkin. Toivon että lähtöaika pidetään joustavana. Tietenkin jos sinun pitää esim. kiirehtiä bussille/junalle, on se täysin ymmärrettävää ja voit vapaasti lähteä aiemmin.

 

Kaikkien kolmen koulutuspäivän väliin jää runsaasti aikaa sulatella aihetta. Toinen koulutuspäivä pidetään alkuvuodesta 2023. Mahdollisuuksien mukaan kaikki kolme päivää ovat perjantaisin, riippuen Vääksyn kurssipaikan tilavarauksista.

Hinta:

Kurssipäivän kokonaishinta on 130€, josta 110€ on koulutuksen hinta ja 20€ on ruokailujen sekä tilavuokran osuus. Tämä 20€ maksetaan paikanpäällä käteisellä Metsätähtisäätiölle. 

Kokonaishinta sisältää koulutuksen paikan päällä, päivän ruokailut sekä tallenteen, joka jää käyttöösi kurssin jälkeen.

Koulutus järjestetään Live-koulutuksena Vääksyssä eli siitä ei tule tallennetta muille kuin osallistujille. Tallenne kuuluu kurssimateriaaliin. Kurssi on täysin privaatti eli ketään osallistujaa ei näy tallenteissa eikä kenenkään kysymyksiä tai kurssilla käytyjä keskusteluja tallenneta. Voit siis tulla paikalle rennosti ilman, että tarvitsee miettiä näkyykö sinua videoilla tai tallennetaanko keskusteluja.

Tälle kurssille ei ole etäosallistumismahdollisuutta. Haluan pyhittää tilan ja ajan paikalla oleville ja tälle tärkeälle aiheelle.

Koulutuksen hinta

110€

Osta tästä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan,

- Samuli Perälä 
Kurssin ohjaaja

Katso Samulin henkilöesittely tästä