Sydäntietoisuuden vuosikurssi

Paluu luonnolliseen & Taianomaiseen elämään 

Kotiinpaluu - osa 1

 

Ilmoittautuminen on nyt auki!

Video Poster Image

Hei kanssakulkijani,

teemme kaikki yhdessä matkaa täällä maaplaneetalla. Tällä hetkellä olemme jättämässä vanhentuneen ja toimimattoman mielitietoisuuden maailman taaksepäin. Samalla olemme astumassa rakkauden ja uuden tietoisuuden aikakauteen, joka on yhdeltä nimeltään Pyhän Hengen aikakausi.

Tämä uusi aikakausi tuo mukanaan monia asioita. Yksi niistä on se, että gurujen aika on ohi. Jokainen voi löytää totuuden omasta sisimmästään ja siksi haluan tässä selventää, että tällä kurssilla en tule gurua esittämään. Olen aivan tavallinen ihminen, kuten me kaikki. Minun tehtäväni on nyt kerätä kasaan yhteisö samanhenkisistä ihmisistä ja tarjota siten tukea tässä muutosprosessissa.

 Sydäntietoisuudessa ihminen alkaa hiljalleen ohjautumaan mielipiteiden, uskomusten ja tunnereaktioiden sijaan sisältään kumpuavasta syvemmästä osastaan käsin. Tämä osa toimii mieltä kokonaisvaltaisemmin, tasapainoisemmin ja on rakkauden ohjauksessa. Siirtyminen mielitietoisuudesta sydäntietoisuuteen on luonnollinen osa tietoisuuden laajenemisen matkaa.

Meneillään oleva aikakausi, jossa vanha vaihtuu uuteen, on suurimmalle osalle ihmisistä suuren sisäisen muutoksen aikaa. Kenties se on sitä myös sinulle. Muutoksen aikaan sisältyy iloa ja rakkauden avautumista, mutta myös haasteita ja vaikeitakin hetkiä. Kurssi tarjoaa tukea ja voimaannuttavaa energiaa tässä tärkeässä ajanjaksossa.

 

Sydäntietoisuuden vuosikurssi pitää sisällään verkkopohjaisia luentoja, haastatteluja, erilaisia ohjattuja harjoituksia ja meditaatioita. Tärkeässä osassa ovat Samulin materiaalien lisäksi Jaakko Muhosen ohjaamat sydänmeditaatiot. Kurssin osana toimii Jaakon Sydäntietoisuus -kirja, jonka materiaalit saat kokonaisuudessaan käyttöösi. Kurssin teemat on jaettu selkeiksi omiksi kokonaisuuksiksi, jolloin itselle olennaisimmat aiheet ovat helposti löydettävissä.

Mitä kurssi sisältää...

TEEMA 1

Henkinen kasvu, sydäntietoisuus ja ykseys.

 

TEEMA 2

Hyvinvointi, ravinto, liikunta ja lepo

 

TEEMA 3

Mies ja nainen, parisuhde, vanhemmuus, arjen elämä ja ihmisyyden eri puolet.

 

TEEMA 4

Paluu luontoon, luontoyhteys ja omavaraisuus

 

 

Vuosikurssilla tapaat minun lisäkseni ison joukon hyvinvoinnin ja henkisen kasvun ohjaajia ja kouluttajia sekä omavaraisuuden ja luontoyhteyden tuntevia asiantuntijoita. Yhdessä teidän ja mukana olevien ohjaajien kanssa saamme varmasti rakennettua ikimuistoisen vuosikurssin.

 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

 

Terveisin,

Samuli Perälä

KOTIINPALUU SARJA

 

Sydäntietoisuuden vuosikurssi on ensimmäinen osa Kotiinpaluu -kurssisarjaa. Tämä vuosikurssi on Samuli Perälän ohjaama vuosikurssikokonaisuus, joka on toteutettu yhteistyössä Jaakko Muhosen, sekä muiden vierailevien ohjaajien kanssa.

 

JAAKKO MUHONEN

 

Allekirjoittaneesta voit lukea lisää täältä:

 

SAMULI PERÄLÄ

 

Kurssilla tukenasi sinulla on minun lisäkseni tiimi, joka huolehtii sinusta ja turvallisesta matkasta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä kurssista, laitathan sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

- Samuli

 "Lämpimät kiitokset vuosikurssista Samulille ja koko tiimille. On ollut kaikista käymistäni henkisen alan kursseista antoisin ja monipuolisin, olen saanut elämääni terveyteen liikuntaan ja henkiseen puoleeni uusia asioita, joita olen ottanut käytäntöön. Laittaisin sydämiä tähän, mutta en osaa tällä pöytäkoneella laittaa, mutta ne tulee sydämestäni. Kiitos, kiitos, kiitos. Kiitokset myös heimolle."

- Paula

"Suuri kiitos kurssista Samuli! Paljon olen käynyt henkisen kasvun kursseja mutta Samulin autenttisuus, kannustus ja asioiden sanoittaminen on aivan omaa luokkaansa. Vaikka omassa sydämessä "tiennyt" jonkun asian, siitä on tavallaan tullut totta vasta kun Samuli on sen sanoittanut. Monta omaa syvällistä oivallusta on tullut "ihan rivien välistä". Energian kosketuksesta. Kiitos Samuli, kiitos tiimi ja kiitos heimo."

- Virpi

"Kurssi on ollut tukipilari, sisäisen ja ulkoisen myrskyn keskellä. Toisista heimolaisista saatu tuki on ollut korvaamatonta. Kaikki on mennyt kurssilla just niin kuin pitääkin. Iso kiitos kaikille!"

- Marko

"Vuosikurssi on tuonut niin paljon selkeyttä ja ymmärrystä elämääni. Toki sitä ei käy kieltäminen, että myös erittäin raskasta on ollut. Jotenkin sitä kuvitteli olevansa "puhtaampi", mutta ei, kerroksia lähtee koko ajan pois ja tunnelukkoja avautuu. Samaan aikaan sitä kuitenkin myös voimistuu ja usko vahvistuu. Läsnäolossa elämine on tullut konkreettisemmaksi. Huikeaa on ollut päästä livenä tapaamaan ihmisiä ja kokemaan tapahtumissa virtaavaa energiaa. On myös löytynyt omaa heimoa, viimein. Sitä olen sydämessäni kaivannut koko tähän astisen elämäni. Se tuntuu suurelta lehjalta ja olen siitä kiitollinen. Tämä ensimmäinen vuosi on mennyt henkisten, parisuhde ja vanhemmuus asioiden parissa. Niissäkin lienee vielä kerrattavaa. Itselleni todella tärkeää, että materiaalit ovat vielä tämän vuoden käytössä. Suuri kiitos tiimille! Teette huikeaa työtä ja teillä on suuri kultainen sydän jokaisella.

- Annina
 

Kokemuksia Sydäntietoisuuden vuosikurssista

KURSSIN HINTA

Sydäntietoisuuden vuosikurssi

 

TUTUSTUMISTARJOUS!

11€

Ilmoittaudu nyt, saat ensimmäisen kuukauden alennettuun hintaan!

Ensimmäisen kuukauden jälkeen kurssi jatkuu normaalihintaisena.

Kuukausittainen hinta

44 €/kk

10 kuukausittaista maksua (yht.407€)

Ensimmäinen kk 11€!

ILMOITTAUDU NYT!
14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TAKUU.

Erityisehdot